Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Amore mio

Και ναι, το μυστήριο λύθηκε. Αναρωτιόμουν σήμερα, τις πρώτες πρωινές ώρες, γιατί χαμογελάω πολύ τις τελευταίες μέρες. Η απάντηση ήρθε ουρανοκατέβατη, συγκεκριμένα από τους από πάνω μου. Μη γελάτε. 3+ το μεσημέρι που λέτε, ξαφνικά ακούω κιθάρα και κάποιους να τραγουδάνε. Ε, τηλεόραση θα είναι, λέω. Αμ δε. Οι από πάνω ήταν, μαζεύτηκαν μεγάλη παρέα, πήραν και κιθαρίτσα και το έριξαν στο κρασί και το τραγούδι. Μια να ακούω το "άστα τα μαλλάκια σου", μια το "ρωμιός αγάπησε ρωμιά", μετα το "αχ ελλάδα σ' αγαπώ", μετά πολλά πολλά άλλα και στο τέλος κλείσιμο με το Amore Mio. Ζωή γαμάτη, σου λέω.

Αυτά είναι. Μας ψέκασαν ομαδικώς στην πολυκατοικία. Γι' αυτό κι εμένα το χαμόγελο τείνει να γίνει μόνιμο. Αλλά από το να είμαστε μουτζούφληδες, καλύτερα να τραγουδάμε και να το ρίχνουμε έξω. Σωστά; Σωστά :)

Για του λόγου το αληθές:

6 σχόλια:

pantix73 είπε...

Τους ζηλεύω. Είτε γιατί έχουν άγνοια για ότι συμβαίνει, είτε γιατί ξέρουν και επιδεικτικά κάνουν αυτό που γουστάρουν. (Αν και ο κυριότερος λόγος είναι γιατί εγώ απαγορεύεται να κάνω practice στα τύμπανα σε οικοδομή!)

Ειρήνη είπε...

Κι εγώ τους ζηλεύω. Και σίγουρα έχουν γνώση του τι συμβαίνει, συνταξιούχοι εξάλλου είναι οι ιδιοκτήτες, όχι τίποτα πλούσιοι. Μου έκανε εντύπωση το ότι κανείς δε βγήκε να τους κάνει παρατήρηση, φαίνεται πως όλοι είχαμε ανάγκη μια αισιόδοξη νότα... :)

NamNaira είπε...

Έτσι, ωραίοι τύποι ρε συ!!
Τα σπάνε!!

Και χειροκρότημα στο τέλος! Λείπουν τέτοιες παρέες πλέον...

Ειρήνη είπε...

Namnaira μου, δεν το είχα ξαναζήσει αυτό, έπαθα πλάκα με τόσο κέφι! Και μιλάμε για μεγάλους ανθρώπους, οι ιδιοκτήτες τουλάχιστον. Πριν από λίγο διαλύθηκε η παρέα :)) (κατά τις 9)

Έτοιμη ήμουν να ανέβω κι εγώ! χαχα

NOSTOS είπε...

...Απρόβλεπτες μα όμορφες στιγμές σαν κι αυτή που έζησες,χρωματίζουν έστω και για λίγο τισ ζωές μας.Χαμένοι στα προβλήματά μας έχουμε χάσει τ'αυτονόητα..Καλό σου βράδυ κι ευχαριστώ για την φιλοξενία σου εδώ.

Ειρήνη είπε...

NOSTOS,
ακριβώς όπως τα λες είναι. Χαμένοι είμαστε, μα υπάρχουν τριγύρω μας στιγμές χαράς που είναι στο χέρι μας να τις ζήσουμε. Καλό βράδυ και σ' ευχαριστώ που πέρασες :)

Σκρουτζάκι,
Καλό μήνα και σε σένα!