Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Αχχχ.. επιτέλους διακοπές!

Μετά τα ωραία Τρίκαλα (όπου μόνο διακοπές δεν ήταν, αφού είχαμε στο σπίτι βαψίματα και 7 άτομα δείξαμε την καλλιτεχνία μας επί τρεις ημέρες), πλέον διανύω υπέροχες διακοπές στην όμορφη Λευκάδα. Φωτογραφίες ακόμη δεν έχω βγάλει, αφού πάντα ξεχνάω να πάρω την ψηφιακή μαζί μου, όμως χθες θυμήθηκα η ξανθιά (ναι, πλέον έχω ξανθές ανταύγειες οπότε λίγα με τις ξανθές, εντάαααξειιιι;;; :P) θυμήθηκα λοιπόν ότι έχω και κινητό μαζί μου! Τον ήλιο μπορεί να μην τον πρόλαβα πριν δύσει, μπορώ όμως να μοιραστώ μαζί σας τις παρακάτω φωτογραφίες, έτσι να ζηλέψετε λιγουλάκι ;)


Καλά να περνάτε!!

Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Μετράμε αντίστροφα... 3 και σήμερα!

Εεεε Εεεε Έεεερχονται!! Οι διακοπές ντε! Από σήμερα αρχίζω και μετράω αντίστροφα, σαν τους φαντάρους ένα πράμα.. 3 και σήμερα.. Τετάρτη, μετά τη δουλειά, την κάνω, επιτέλους! (Βέβαια το εισιτήριό μου ακόμα δεν το έχω βγάλει, απλά έχω κάνει κράτηση, πρέπει να βρω το κουράγιο να πάω σε λίγο μέσα στη ζέστη να το πάρω, αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα). Το θέμα είναι ότι ...εεεε εεεε .. εεεέρχονται! χιχι!

Αφιερωμένο το πολυαγαπημένο τραγουδάκι σε αυτούς που έχουν μείνει στην Αθήνα (εκτός από μένα -και τον athensville που φωτογράφισε τόσο υπέροχα την άδεια πόλη- υπάρχει άραγε κανείς;) και σε όλους τους/τις εορτάζοντες/εορτάζουσες βεβαίως βεβαίως, μαζί με τα Χρόνια μου Πολλά - και είναι πολλοί αυτοί! :)

Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Απορία άλλου τύπου

Παιδεύομαι και λύση δε μπορώ να βρω! Όχι, δεν είμαι ξανθιά (ακόμη). Ούτε έχω κάτι με τις ξανθές, φυσικά! Απλά τα γνωστά ανέκδοτα, ξέρετε.. Τέλος πάντων, ας μπω στο θέμα.

Στο blogging και στον blogger είμαι καινούρια, και ως καινούρια οφείλετε να δείχνετε κατανόηση σε οποιαδήποτε χαζή ερώτηση κάνω, εντάξειιιιι; Να λοιπόν τι με ταλαιπωρεί και δεν έχω βρει λύση από χθες που το ψάχνω. Υπάρχουν άνθρωποι που με "παρακολουθούν" (και τους/σας ευχαριστώ πολύ γι' αυτό!) και ψάχνω τρόπο να διαβάσω κι εγώ τα blog τους.. αλλά δεν! Δε μπορώ να βρω κάπου ένα link ή διευθύνσεις των blog σας. Μερικά nicks παραπέμπουν με link στα προφίλ, αλλά όχι όλα.. έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις που έχει κάνει ο καθένας σας, φαντάζομαι. Και ξέρω πως ο blogger δεν είναι social network σαν το facebook για να έχει friend finder, όμως δε θα 'πρεπε κάπου να υπάρχουν αυτά τα links, να μπορείς να βρεις έναν άνθρωπο που ξέρεις το nick του βρε παιδί μου;;

Τι κάνω λάθος;;; :(

Ζητάω επειγόντως τα φώτα σας!

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Απορία..

Δε θα γράψω πολλά, θα σας κάνω μόνο μια ερώτηση. Είναι κάτι που ανέκαθεν αναρωτιόμουν (χωρίς να έχω καταλήξει ακόμη σε κάποια απάντηση), όμως η απορία ήρθε ξανά στην επιφάνεια μετά από μια συζήτηση που είχα νωρίτερα.

Πιστεύετε πως εμείς ορίζουμε τη ζωή μας; Το μέλλον μας; Πως είναι στο χέρι μας να πετύχουμε οτιδήποτε έχουμε βάλει στο μυαλό μας;

Ή όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, κάποιος εκεί πάνω γελάει;

Θα ήθελα πολύ να ακούσω τις απόψεις σας.. όσων δεν έχετε αράξει τις κορμάρες σας σε κάποια παραλία, δηλαδή :)