Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Μετράμε αντίστροφα... 3 και σήμερα!

Εεεε Εεεε Έεεερχονται!! Οι διακοπές ντε! Από σήμερα αρχίζω και μετράω αντίστροφα, σαν τους φαντάρους ένα πράμα.. 3 και σήμερα.. Τετάρτη, μετά τη δουλειά, την κάνω, επιτέλους! (Βέβαια το εισιτήριό μου ακόμα δεν το έχω βγάλει, απλά έχω κάνει κράτηση, πρέπει να βρω το κουράγιο να πάω σε λίγο μέσα στη ζέστη να το πάρω, αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα). Το θέμα είναι ότι ...εεεε εεεε .. εεεέρχονται! χιχι!

Αφιερωμένο το πολυαγαπημένο τραγουδάκι σε αυτούς που έχουν μείνει στην Αθήνα (εκτός από μένα -και τον athensville που φωτογράφισε τόσο υπέροχα την άδεια πόλη- υπάρχει άραγε κανείς;) και σε όλους τους/τις εορτάζοντες/εορτάζουσες βεβαίως βεβαίως, μαζί με τα Χρόνια μου Πολλά - και είναι πολλοί αυτοί! :)

7 σχόλια:

Ντρουσίλα είπε...

Τοκ - τοκ! Καλησπέρα! :)
Είδα ανοιχτά κι ήρθα!

Πολύ μου αρέσουν οι διακοπές αυτές, όταν ο κόσμος επιστρέφει και κάποιοι, τις έχουν μπροστά τους!

Αξίζει η αναμονή!

Φιλιά! :)

ΥΓ. - Άσχετο! Πολύ μού αρέσει το Sudoku, μπορεί να βάλω κι εγώ το widgetάκι!!!

Ειρηνη Σ είπε...

καλα να περασεις

koulpa είπε...

xxaxaxa έκανα ένα 9ημερο αγώνα στις αρχές του προηγούμενου.. κάτι σα διακοπές.. τώρα περιμένω το άλλο ΣΚ για ένα ολιγοήμερο συμπλήρωμα :):)
καλά να περάσεις :):)
χρόνια μας πολλά στους εορτάζοντες :):)

Ειρήνη είπε...

Ντρουσίλα:
Καλώς την, να κεράσω καφεδάκι; :) Εγώ συνήθως για διακοπές φεύγω Ιούλιο, αλλά επειδή η διπλή δουλειά φέτος συνεχίστηκε και το καλοκαίρι, δε θα είχε νόημα να φύγω πιο νωρίς γιατί πάλι θα κουραζόμουν.. έτσι είπα να πάρω άδεια προς τα τέλη Αυγούστου για να γεμίσω μπαταρίες πριν την έκρηξη ..ευθυνών και εργασιών από μέσα Σεπτέμβρη. Απλά ελπίζω να κάνει καλό καιρό και να μην πλακώσουν τίποτα βροχές από εδώ και πέρα.. ο Αύγουστος είναι και απρόβλεπτος.. Χαίρομαι που σου αρέσει το Sudoku, ξέρω πως αρέσει σε πολύ κόσμο γι'αυτό και το πρόσθεσα :)

Ειρήνη Σ:
Σ' ευχαριστώ πολύ! :) Εσύ έκανες τις διακοπές σου ή ακόμα;

koulpa:
Ευχαριστώωωω! :)
Διάβασα για τον αγώνα, με προορισμό την Άνδρο δεν ήταν ή κάνω λάθος; Συμπλήρωμα ακούω; Το επόμενο Σ/Κ ακούω; Για πού με το καλό; :)

Άθεος είπε...

Εύχομαι καλά να περάσεις, όπου κι αν πας!
Εγώ μετά από μια διακοπή των διακοπών τραβώ για άλλο προορισμό!
χε χε!

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Να περνάς καλά κούκλα, και τον Σεπτέμβρη, με το καλό, ξαναβρισκόμαστε...

Ειρήνη είπε...

Άθεε και Ασκαρδαμυκτί:

Σας ευχαριστώ και τους δύο! :) Διανύω ήδη τις διακοπές μου.. επιτέλους λίγη ξεκούρασηηηη!