Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Αχχχ.. επιτέλους διακοπές!

Μετά τα ωραία Τρίκαλα (όπου μόνο διακοπές δεν ήταν, αφού είχαμε στο σπίτι βαψίματα και 7 άτομα δείξαμε την καλλιτεχνία μας επί τρεις ημέρες), πλέον διανύω υπέροχες διακοπές στην όμορφη Λευκάδα. Φωτογραφίες ακόμη δεν έχω βγάλει, αφού πάντα ξεχνάω να πάρω την ψηφιακή μαζί μου, όμως χθες θυμήθηκα η ξανθιά (ναι, πλέον έχω ξανθές ανταύγειες οπότε λίγα με τις ξανθές, εντάαααξειιιι;;; :P) θυμήθηκα λοιπόν ότι έχω και κινητό μαζί μου! Τον ήλιο μπορεί να μην τον πρόλαβα πριν δύσει, μπορώ όμως να μοιραστώ μαζί σας τις παρακάτω φωτογραφίες, έτσι να ζηλέψετε λιγουλάκι ;)


Καλά να περνάτε!!

16 σχόλια:

Μαριλένα είπε...

kai μεις στας εξοχάς είμαστε ακομα, οποτε δε ζηλεύουμε καθόλου!
για δειξε κανα λεωφορείο, να σου πω εγώ :ΡΡ
μπράβο Ειρηνη μου!
καλά να περνας και να χαλαρώνεις :))
φιλιά!

Άθεος είπε...

Κάτι μου θυμίζουν αυτές οι παραλίες.
Μη μου πεις ότι είναι από το κάθισμα…
Μα αν ξέχασες τη μηχανή σου, πού βρήκες pc και βρίσκεσαι στις επάλξεις;
Όμορφα και ειρηνικά να περνάς φιλενάδα στο ολόλευκο νησί του Ιουνίου.
Αχ, έρχεται σε δυο μέρες η Κάλυμνος και για μένα!
Τι σύμπτωση, την πρώτη άδεια, αρχές Αυγούστου, την χαράμισα κι εγώ με βαψίματα στο εξοχικό!

Ειρήνη είπε...

Μαριλένα μου,
καλά εσάς φέτος δε σας φτάνει κανείς! Δύο μήνες σε νησάκι, και ποιός δε θα σας ζήλευε;;; Ψηφίζω να το κάνετε κάθε χρόνο, τουλάχιστον με τη μικρή.. η μεγάλη θα ξημεροβραδιάζεται στη Μύκονο, το βλέπω το πράγμα :P
Καλά να περνάτε κι εσείς, φιλάκια πολλά να δώσεις στο Ραφάκι από μένα :) (αν με θυμάται βέβαια το παιδί χιχι)

Ειρήνη είπε...

Άθεε:
Όχι, δεν είναι από το Κάθισμα, αν και μοιάζει πολύ. Είναι από τη Γύρα (Κάστρο), πήγαμε χθες αρκετά αργά, αλλά είχε κύμα και αρκετές πέτρες και δεν το ευχαριστηθήκαμε όσο θα θέλαμε.. αλλά το ηλιοβασίλεμα μας αποζημίωσε!
Την ψηφιακή μου εννοώ ότι όλο την ξεχνάω στο σπίτι.. Γενικά πάω διακοπές εφοδιασμένη, κουβαλάω και το λαπτοπ μαζί γιατί κάνω και δουλειά παράλληλα για να μη μου μαζευτούν όλα με το που θα γυρίσω.. :(
Τι μας επιφύλασσε πάντως το καλοκαίρι, να το περάσουμε βάφοντας, ε; Αλλά τι να κάνουμε, κι αυτά πρέπει να γίνουν..

Καλά να περάσεις κι εσύ, περιμένουμε φωτογραφίες από Κάλυμνο! :)

kiki είπε...

Αχ...Εγώ δεν πήγα πουθενά! :-(
Τι όμορφα που δείχνει!

Άθεος είπε...

Συγνώμη που βγαίνω από το θέμα, αλλά μέχρι το μεσημέρι που θα φύγω, αύριο, μου λες τι σύνδεση έχεις (κινητό φαντάζομαι) και μερικές λεπτομέρειες, γιατί εγώ είμαι κολλημένος με σταθερή γραμμή και ADSL. Βλέπεις τώρα στην Κάλυμνο, πρέπει να πειραματιστώ και με άλλες συνδέσεις.
Καλά να περνάς. Εύχομαι να έχεις καλή παρέα εκεί και πιστεύω να συνεχίσεις να περνάς από δω, όταν έρθεις. Γίνεται μάχη εκεί στο blog. Όλοι τους φανατισμένοι είναι. Λίγη Ειρήνη θέλω!

Ειρήνη είπε...

Κική, εσύ μην παραπονιέσαι, έχετε τόσο ωραίο νησί που είναι σα να είσαι διακοπές όλο το χρόνο! :) Αν και σε καταλαβαίνω, το σημαντικότερο με τις διακοπές δεν είναι τόσο το μέρος, αλλά να αλλάξεις λίγο περιβάλλον και να περάσεις κάποιες ημέρες ηρεμίας.. όσο για τις φωτό, άσε, έβγαλα μία απόψε.. καταπληκτική! (μόνη μου την παινεύω χαχα). Από αύριο που θα βρω το καλώδιο θα τις περάσω και στο λαπτοπ να τις δείτε κι εσείς.. φοβερό ηλιοβασίλεμα μιλάμε!

Ειρήνη είπε...

Άθεε, εδώ στη Λευκάδα μένω στην αδερφή μου, οπότε έχω σταθερή γραμμή κι εγώ.. μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω, αλλά δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ internet στο κινητό. Όσο για το blog, άστους να λένε, θα έχεις όλο το χρόνο να γεμίσεις τη "χαβούζα" όταν με το καλό γυρίσεις.. δε χρειάζεται να σε απασχολούν αυτά στις διακοπές σου. Κοίτα να τις απολαύσεις!
Όταν επιστρέψω θα συνεχίσω να περνάω, κι ας μην σχολιάζω πάντα.. έτσι κάνω σε πολλά blogs. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι από Σεπτέμβρη με περιμένει πολύ δύσκολη περίοδος με πολλές υποχρεώσεις, αλλά don't worry, όλο και λίγη Ειρήνη θα υπάρχει τριγύρω :) Καλά να περάσεις στην Κάλυμνο!


ΥΓ: Κανείς δε βγαίνει από το θέμα, ό,τι και να λέει. Μ' αρέσει να μιλάμε για πολλά και διάφορα, αυτή είναι η μαγεία της επικοινωνίας! Εξάλλου αυτός είναι και ο χαρακτηρισμός του παρόντος blog: "Σκόρπιες σκέψεις, για όλα και για τίποτα" ;)

Άθεος είπε...

Ε, αφού θέλεις σκόρπιες σκέψεις, να κάνω ένα σχόλιο παραπάνω, πριν φύγω! Θα το διαβάσω όταν επιστρέψω.
Από τη Λευκάδα είσαι;
Ξέρεις, ο πρώτος μου έρωτας, ήταν Λευκαδίτικος κι έχω ιδιαίτερη συμπάθια στο νησί αυτό… και τις Λευκαδίτισσες!
Η αγαπημένη μου θάλασσα, ποια άλλη, το πόρτο κατσίκι, που ανυπομονώ να ξαναπάω, το κάθισμα και η ήσυχη Βασιλική.
Καλά να περνάς!

Ειρήνη είπε...

Δεν είμαι από τη Λευκάδα, όχι.. είμαι Τρικαλινή, στη Λευκάδα βρίσκομαι λόγω της αδερφής μου όπως είπα, που έχει αρραβωνιαστεί Λευκαδίτη και μένει εδώ μόνιμα. Πάντως τόσο όμορφο νησί δε μπορεί παρά να κρύβει και όμορφους έρωτες ;)

Στο Πόρτο Κατσίκι δεν έχω πάει ακόμη, αλλά έχω ακούσει πως έχει απότομη θάλασσα και πολύ κύμα, όπως και το Κάθισμα. Πράγμα που σημαίνει "μακριά από μένα" που δεν ξέρω μπάνιο χαχα :P (στεριανή γαρ, το κολυμβητήριο και οι θαλασσινές διακοπές τα χρόνια που ήμουν παιδί ήταν πολυτέλεια). Στη Βασιλική θα πάμε κάποια στιγμή, πρέπει να είναι πολύ όμορφα. Κι αφού λες κι εσύ πως είναι ήσυχη, θα την αγαπήσω σίγουρα!

Καλές διακοπές :)

Άθεος είπε...

Όπως και στην ανάρτησή σου: μετράμε αντίστροφα… 3 από τώρα! Φυσικά εννοείται μιλάμε για ώρες!
Έτσι βρήκα το χρόνο να σου πω ότι και το πόρτο κατσίκι και το κάθισμα, αν έχει δυτικό άνεμο δεν πρέπει να πλησιάζεις τα κύματα που έχουν φοβερή ορμή. Όμως αν δεν υπάρχει αέρας, όπως σήμερα, οι θάλασσες αυτές είναι χάρμα! Το χρώμα τους τιρκουάζ και η άμμος κατάλευκη (εξ’ ου και το όνομα της Λευκάδας) που δεν κολλάει επάνω σου με τίποτα!
Εύχομαι μέχρι να χαλάσει ο καιρός, να τις επισκεφτείς, ιδιαίτερα το πόρτο κατσίκι, αφού βέβαια ετοιμάσεις και την φωτογραφική σου μηχανή… ή έστω χώρο στο κινητό σου!

Ειρήνη είπε...

Καλέ γιατί να χαλάσει ο καιρός; :P Το πιο πιθανό είναι να μη μπορέσω να πάω φέτος στο Πόρτο Κατσίκι, γιατί είναι πολύ μακριά από την πόλη της Λευκάδας και ο απογευματινός μας χρόνος (μετά τη δουλειά της αδερφής μου) περιορισμένος. Οπότε θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου άλλη φορά. Τη φωτογραφική μου θυμάμαι πλέον να την παίρνω μαζί μου, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει διαθέσιμο καλώδιο για να τις περάσω στον υπολογιστή.. ουφ.. δεν πειράζει, όταν επιστρέψω Αθήνα τότε θα σας κάνω να ζηλέψετε για τα καλά, έστω και με άλλες παραλίες! :)

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.

Ειρήνη είπε...

Καλό μήνα Σκρουτζάκι και καλό φθινόπωρο! Ελπίζω να τα πέρασες καλά και να ξεκουράστηκες!

Ειρηνη Σ είπε...

ευχομαι να συνεχιζεις τις ομορφες διακοπες σου
αν οχι εεεε!!!την αλλη φορα με το καλο

Ειρήνη είπε...

Συνονόματη,
δυστυχώς από χθες επέστρεψα στη βάση μου.. και δε μπορώ ακόμα να προσαρμοστώ. Να φανταστείς όλη μέρα & νύχτα χθες (και ψιλοσυνεχίζει και σήμερα), την πέρασα με ημικρανία - η αλήθεια είναι πως με ταλαιπωρούν συχνά ημικρανίες τον τελευταίο χρόνο, αλλά ένα περίεργο πράγμα βρε παιδί μου, στις διακοπές μου δεν είχα ούτε μία, έστω τόσο δα μικρή, κρισούλα :P

Το λέω εγώ, δε με θέλει η Αθήνα.. δε με σηκώνει το κλίμα.. αλλά δε με αφήνουν να φύγω.. σνιφφφ....

Άντε, τα κεφάλια μέσα, υπομονή και καλό χειμώνα σε όλους μας!