Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Καλή μας χρονιά!

Όχι, δεν τα έχασα ακόμη! Ξέρω πως δεν είναι πρωτοχρονιά, ωστόσο κάθε Σεπτέμβρης για μένα είναι και μια καινούρια αρχή. Θες το τέλος των διακοπών; Θες την αρχή των μαθημάτων (που αποτελούν την απογευματινή μου δουλειά); Θες την αλλαγή της εποχής και που πλέον μπαίνουμε σιγά-σιγά στο χειμώνα και στις μικρότερες μέρες και μεγαλύτερες νύχτες; Ε, όλα αυτά μαζί με κάνουν πάντα να βλέπω το (δικό μου) έτος να κρατάει από Σεπτέμβρη μέχρι και Μάιο. Από αύριο λοιπόν αρχίζουν τα ζόρια, με περιμένουν συνολικά γύρω στις 60 ώρες δουλειάς την εβδομάδα, χωρίς να υπολογίζω τις ώρες για διόρθωμα και προετοιμασία, συν άλλες 20-30 ώρες διαβάσματος (ένεκα ανοιχτού πανεπιστημίου του οποίου από φέτος έχω τη χαρά να αναγγείλω πως γίνομαι φοιτήτρια - ή υποψήφια προς αποχώριση, όπως πετυχημένα είπε κάποιος από τους παλιούς φοιτητές του ΕΑΠ χαχαχα). Το σίγουρο είναι πως με περιμένει μεγάλο λούκι, αλλά να σας πω ένα μυστικό;


...μ' αρέσει! Πρώτη φορά που ξεκινάει μια (δική μου) χρονιά με χαμόγελο και μεγάλα επίπεδα ενέργειας! Δεν ξέρω αν είναι λόγω της γενικότερης μετάλλαξης που έχω πάθει τελευταία (στα πλαίσια της οποίας αποφάσισα να σταματήσω και μια φαρμακευτική αγωγή που μου έκανε τα νεύρα κρόσια και τη διάθεση μια να είναι στα σύννεφα και μια να πέφτει στα πατώματα σα χαλασμένο ασανσέρ) ή αν οφείλεται στο ότι ανέκαθεν το ήθελα - και συνεχίζω να το θέλω πολύ (το να γίνω φοιτήτρια ντε!).  Αφού δεν μπόρεσα τότε που έπρεπε να μπω στη σχολή που ήθελα (σημαντικός ο λόγος και σίγουρα όχι θέμα διαβάσματος), ας το κάνω τώρα. Ποτέ δεν είναι αργά, έτσι δε λένε; :))

Είμαι χαρούμενη! Περίεργο, μιας και δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, αλλά είμαι! Χμμ.. τώρα που το σκέφτομαι, ίσως και να χαίρομαι που θα μπω πάλι σε ένα ρυθμό, που θα ξαναδώ τις μικρές (και μεγάλες) φατσούλες που από τον περασμένο Μάιο σίγουρα θα έχουν αλλάξει και θα έχουν μεγαλώσει, που θα ξαναρχίσω να διαβάζω πράγματα που αγαπώ και να βάζω το μυαλό μου σε σκέψη (και σε παίδεμα χαχα - γιατρέ μου, μήπως είμαι μαζόχα;;;).. Πολλοί οι λόγοι τελικά! Βέβαια, ίσως κατά τα Χριστούγεννα να τα έχω φτύσει και να αναθεματίζω την ώρα και τη στιγμή που αποφάσισα (να προσπαθήσω) να χωρέσω τρία καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη, και να σας ζαλίζω κιόλας και να γκρινιάζω όλη την ώρα χαχα, αλλά έχω αποφασίσει να ζω το παρόν, οπότε δεν ανησυχώ ακόμη για το μέλλον - η μετάλλαξη που λέγαμε! (Ή το ..πέταγμα, σαν αυτό του γλάρου Ιωνάθαν ;) )

Ουπς! Σταματήστε με καλέ, με έπιασε η παρλαπιπίαση πάλι. Άντε, να σας χαρίσω ένα αγαπημένο τραγουδάκι και να μας ευχηθώ και πάλι.. καλή χρονιά! Σε ό,τι κάνει ο καθένας σας, σε ό,τι έχει βάλει σα στόχο, σε όλα του τα όνειρα, εύχομαι όλα καλά να πάνε και να διατηρείτε το χαμόγελό σας! :)



ΥΓ: ...and no, I'm not in love! Δεν οφείλεται εκεί η όλη μου χαρά - και απλά μου αρέσει το συγκεκριμένο τραγούδι πολύ πολύ πολύ! Είναι ...my happy song!

14 σχόλια:

Ειρηνη Σ είπε...

Ειρήνη σου ευχομαι οι νοτες τΗς ζωής σου να μην ειναι φαλτσες και να εισαι παντα ΤΟΣΟ χαρούμενη
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ανταίος είπε...

Καλή χρονιά λοιπόν με πολύ δύναμη και αστείρευτη όρεξη...
Καλώς σε βρήκα

Ειρήνη είπε...

Σ' ευχαριστώ συνονόματη :) Να 'σαι καλά!

Ειρήνη είπε...

Καλώς τον Ανταίο! :) Σ' ευχαριστώ πολύ - κι ευχαριστώ που πέρασες!

Μαριλένα είπε...

καλη, τι καλή δηλαδή, μια υπέροχη χρονιά εύχομαι να 'χεις (και να 'χουμε)
καλό διαβασμα
καλή δουλειά
καλά απ' όλα!!

φιλιά Ειρηνουλα μου, πολλά :))

Ειρήνη είπε...

Μαριλένα μου, σ' ευχαριστώ πολύ πολύ! :) Σε εσένα να ευχηθώ καλή προσαρμογή; χεχε.. και τι δε θα 'δινα να έκανα διακοπές διαρκείας σαν τις δικές σου, έστω και μια φορά στη ζωή μου. Πάνω από 15 μέρες ποτέ δε χαλάρωσα! Πού θα πάει όμως.. :) Πάντως εσένα φέτος σε ζήλεψα!!

Όλο λέω να σε πάρω τηλέφωνο κι όλο κάτι προκύπτει στη δουλειά και το αναβάλλω.. θα το κάνω όμως, ελπίζω αύριο! Φιλιά! :))

koulpa είπε...

xaxa ξαναγύρισα.. :):)
τελίκά δεν είμαστε λίγοι.. αυτοί που βλέπουν το σεπτέμβρη αρχή της χρονιάς.. :):)
μπράβοοοοο πολύ χαίρομαι όταν οι γύρω μου χάιρονται.. :):)
καλή δημιουργική χρονιάααα :):)

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΕΛΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.

Ειρήνη είπε...

koulpa :)) Καλώς τον! Α, είναι κι άλλοι που βλέπουν το Σεπτέμβρη σαν αρχή της χρονιάς; Πολύ χαίρομαι :)
Ευχαριστώ πολύ, καλή χρονιά να έχουμε χεχε! Καληνύχταααα!

Ειρήνη είπε...

Ευχαριστώ Σκρουτζάκι! Θα περάσω αύριο, γιατί αυτή τη στιγμή κουτουλάω! χαχα

καληνύχτα!

kiki είπε...

Καλή χρονιάααα! Και υπομονήηηη! Φιλιά!

Ειρήνη είπε...

Ευχαριστώ συναδέλφισσα Κική! χεχε :)
Καλή χρονιά και υπομονή και σε σένα!!

ΜAΡΙΑ (Passion) είπε...

Ειρήνη όταν βρεις λίγο χρόνο πέρνα από το blog μου να παραλάβεις ένα βραβείο!!!!

ΜAΡΙΑ (Passion) είπε...

Ειρήνη όταν βρεις λίγο χρόνο πέρνα από το blog μου να παραλάβεις ένα βραβείο!!!!